Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Affiliates

Το iLikeDeals.gr επιδιώκοντας να συνεργαστεί με όσο το δυνατόν περισσότερες ιστοσελίδες και blogs, ήρθε σε συμφωνία με τα Affiliate Δίκτυα . Έτσι κάθε ιστότοπος μπορεί να φιλοξενεί δημιουργικά μας (banners) ή textlinks και παράλληλα να πληρώνεται για αυτό!. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι Affiliate διαβάστε το τμήμα “Τι είναι όμως Affiliate Marketing;”.
 
Μάλιστα σε αυτό το κομμάτι προσφέρουμε και κάτι πρωτοποριακό. Έχουμε συμφωνίες με διάφορες ιστοσελίδες, ώστε να συντάσσουμε εμείς και να τους αποστέλλουμε ένα άρθρο για κάθε προσφορά μας, την οποία αναρτούν, αφού προσθέσουν τα δικά τους affiliate link. Με αυτό τον τρόπο είναι ωφελημένο το κοινό τους, καθώς ενημερώνεται για νέες προσφορές, τα ίδια τα site καθώς ανά πώληση επωφελούνται με το ποσοστό 7% ανά πώληση που παρέχουμε σε κάθε affiliate μας, ενώ και εμείς αποκτούμε μεγαλύτερη προβολή.
 
Αν και εσείς έχετε μια ιστοσελίδα και ενδιαφέρεστε για μια τέτοια συνεργασία δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο marketing@ilikedeals.gr, όπως και για οποιαδήποτε σχετική απορία.
 
 
Τι είναι όμως Affiliate Marketing;
 
Τα Affiliate Δίκτυα είναι οι ενδιάμεσοι που ελέγχουν και διασφαλίζουν την σχέση μεταξύ ενός διαφημιζόμενου (iLikeDeals.gr) και ενός διαφημιστή (εσείς). Μάλιστα έχουν ειδικές πλατφόρμες και συστήματα που καταγράφουν τα στατιστικά που χρειάζονται και για τις δυο πλευρές, όπως πόσες φορές προβλήθηκε ένα banner, πόσα clicks είχε κ.λπ. 
 
Τα κυριότερα τέτοια δίκτυα στην Ελλάδα είναι τα ακόλουθα:
 
 
Το ClickBanner έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, που συνδέει διαφημιζόμενους και Affiliates με τον βέλτιστο τρόπο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για τους διαφημιζόμενους να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και για εσάς τους διαφημιστές να προσελκύσετε πελάτες και να κερδίστε χρήματα από τους επισκέπτες σας!
 
 
Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τα προνόμια του δικτύου συνεργατών ClickBanner από την στιγμή της εγγραφής σας. Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και συνδεθείτε με το Όνομα Χρήστη και τον κωδικό σας, μπορείτε αποκτάτε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, όπως banners και σύνδεσμοι κειμένου, να βλέπετε τα στατιστικά, τις πληρωμές, τα μπόνους σας και πολλές ακόμα επιλογές.
 
 
Για να εγγραφείτε στην ClickBanner Πατήστε εδώ
 
 
 
Το Linkwise Affiliate Network σας προσφέρει τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα δημιουργικά τους, την τεχνολογία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργείτε καμπάνιες, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους, να βλέπετε τα χρήματα που έχετε βγάλει και να ενημερώνεστε για νέους Διαφημιζόμενους που συμμετέχουν στο Δίκτυο καθώς και για νέες προσφορές.
 
 
Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα. Το Affiliate Δίκτυο της Linkwise αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό affiliate network ενώ από το καλοκαίρι του 2010 έχει γίνει Business Unit της Atcom. 
 
 
 
Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία για ένα έξτρα εισόδημα! Γραφτείτε σε κάποιο δίκτυο, εάν δεν είστε ήδη μέλος, και ξεκινήστε να προβάλετε τις προσφορές του iLikeDeals.gr, απλά και αποδοτικά. Εμείς σας στέλνουμε ένα άρθρο με την προσφορά μας και εσείς το αναρτάτε με το Affiliate link σας.
 
 
Καλές Πωλήσεις!