Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τρόποι Πληρωμής

 
Το iLikeDeals.gr φρόντισε να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών τρόπων πληρωμής, ώστε κάθε επισκέπτης να μπορεί να κάνει τις αγορές που επιθυμεί με ευκολία και άνεση!
 
Είστε συνηθισμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές; Μπορείτε να κάνε τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα, με χρεωστική/προπληρωμένη, με τραπεζικό έμβασμα μέσω του e-banking ή μέσω της PayPal. Είστε πιο παραδοσιακός και όχι οπαδός τους πλαστικού χρήματος; Επισκεφθείτε μια από τις τράπεζες που θα δείτε παρακάτω και κάντε απλά μια τραπεζική κατάθεση. Θέλετε μήπως την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και να έρθει το κουπόνι μόνο του στα χέρια σας; Τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα και θα λάβετε το κουπόνι με αντικαταβολή στο χώρο σας.
 
Όπως βλέπετε έχουμε κάνει κάθε προσπάθεια για να μεγιστοποιήσουμε την εξυπηρέτησή σας και να καλύψουμε όλα τα γούστα. Απλά πρέπει πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά να έχετε κάνει εγγραφή και να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Η εγγραφή είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 
 
 
Αναλυτικά οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
 
Α) μέσω Πιστωτικής Κάρτας. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς και πληρωμή του προϊόντος/υπηρεσίας στον προμηθευτή/πάροχο υπηρεσιών, στην ιστοσελίδα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard (και American Express μέσω της PayPal), υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτών. Για να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή οι χρήστες ανακατευθύνονται (redirect) στο ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών ProxyPay3 της Eurobank, που προστατεύεται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής κάρτας (CVV), επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών, όπως το Verified By Visa™ από την Visa® ή το SecureCode™ της MasterCard®), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Όταν η διαδικασία πληρωμής ολοκληρωθεί επιτυχώς θα σας αποσταλεί e-mail με οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού.
 
Β) μέσω Αντικαταβολής.  Αφότου κάνετε την παραγγελία σας, εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα παραλάβετε εντός δυο εργάσιμων ημερών το εκπτωτικό κουπόνι σας, στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, μέσω ιδιωτικής εταιρείας courier. Αν βρίσκεστε εντός Αττικής θα επιβαρυνθείτε με ένα κόστος 3€, ενώ αν βρίσκεστε στην επαρχία με 5,5€. Το κόστος είναι ανά παραγγελία και όχι ανά κουπόνι.
 
Γ) μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης.  Η πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού πραγματοποιείται με την καταβολή του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην αξία του κουπονιού σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρεία μας, είτε σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας που σας εξυπηρετεί, είτε μέσω e-banking.
 
Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός. Λογαριασμού: 0026.0439.43.0200198038
IBAN: GR6602604390000430200198038 
Δικαιούχος: Μπερτές Αθανάσιος Ευάγγελος
Αιτιολογία: Τον κωδικό της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό e-mail.
 
Τράπεζα: Alpha Bank
Αριθμός. Λογαριασμού: 530002002018786
IBAN: GR27 0140 5300 5300 0200 2018 786
Δικαιούχος: Μπερτές Αθανάσιος Ευαγγέλου
Αιτιολογία: Τον κωδικό της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό e-mail.
 
Τράπεζα: Πειραιώς
Αριθμός. Λογαριασμού: 5520-029391-060 
IBAN: GR24 0172 5200 0055 2002 9391 060 
Δικαιούχος: Μπερτές Αθανάσιος Ευαγγέλου
Αιτιολογία: Τον κωδικό της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό e-mail.
 
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Αριθμός. Λογαριασμού: 363/610781-85
IBAN: GR9701103630000036361078185
Δικαιούχος: Μπερτές Αθανάσιος Ευάγγελος
Αιτιολογία: Τον κωδικό της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό e-mail.
 
 
Μετά την καταβολή των χρημάτων ο αγοραστής θα πρέπει να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας (καταθετήριο) στο fax 211 800 3513 ή στο e-mail info@ilikedeals.gr της εταιρείας, ενώ για ταχύτερη απόκριση συνίσταται και η τηλεφωνική μας ενημέρωση για την κατάθεση στο 211 800 9498. 
 
Εντός μίας ημέρας από την παραλαβή του fax ή e-mail η εταιρεία θα αποστέλλει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον χρήστη το κουπόνι. Η αποστολή του κουπονιού στον λογαριασμό του χρήστη θα γίνεται μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής του από εμάς.
 
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιείται μέσα σε 10 ημέρες, το αργότερο, από τη στιγμή της παραγγελίας, για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε το κουπόνι, αλλιώς θα ακυρώνεται (ανεξάρτητα εάν η προσφορά έχει λήξει ή είναι ακόμη σε ισχύ).
 
Δ) μέσω Paypal. Η διαδικτυακή υπηρεσία PayPal προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του Internet, χωρίς να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας. Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό PayPal του iLikeDeals.gr. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό εντελώς δωρεάν, ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της PayPal. Tο μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη.
 
Ε) μέσω Προπληρωμένων/Χρεωστικών Καρτών.  Διαθέσιμη είναι και η πληρωμή με κάθε είδους προπληρωμένη κάρτα (prepaid) ή χρεωστική κάρτα (debit). Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζά σας να σας δώσει μια προπληρωμένη κάρτα με το συγκεκριμένο ποσό της προσφοράς που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την winbank WEBUY της Πειραιώς, την πρώτη προπληρωμένη κάρτα που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξ αποστάσεως συναλλαγές, όπως συναλλαγές στο Internet, τηλεφωνικές παραγγελίες κ.α., καθώς και την προπληρωμένη Eurobank Visa, που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που βρίσκετε στο διαδίκτυο, προσφέροντας ασφάλεια στις συναλλαγές σας, ενώ τη φορτίζετε εύκολα γρήγορα και απλά ακριβώς με το ποσό που επιθυμείτε κι όταν μηδενιστεί μπορείτε να την επαναφορτίσετε με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε.
 
 
*Αν έχετε απορίες μεταβείτε στις Συχνές Ερωτήσεις, ενώ αν συνεχίζετε να έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ilikedeals.gr