Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Σχετικά με το I Like Deals

Τι κάνει το iLikeDeals.gr και ποιος είναι ο σκοπός μας

 
Το iLikeDeals.gr είναι μια φρέσκια πρόταση στο χώρο των ηλεκτρονικών αγορών, βασιζόμενη στη δύναμη των ομαδικών αγορών και την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρέχοντας προσφορές με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 90%!
 
Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, προβάλλουμε καθημερινά οικονομικές, χρήσιμες και πρωτότυπές προσφορές σε ασυναγώνιστες τιμές, για προϊόντα και υπηρεσίες όλων των ειδών, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, μουσικές και θεατρικές σκηνές, gadgets και άλλα πολλά.
 
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, φροντίζουμε να διαπραγματευόμαστε καθημερινά με καταστήματα και εμπόρους, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας επιλεγμένες προσφορές σε άκρως δελεαστικές τιμές.
 
Κυρίαρχος σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, απολαμβάνοντας σημαντικές προσφορές με τεράστιες εκπτώσεις, αλλά και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας, που απολαμβάνουν διαφημιστικής προβολής αλλά βεβαίως και πωλήσεων.
 
 
Γιατί το iLikeDeals.gr
 
Χωρίς ψηλά γράμματα: Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια είναι οι αρχές μας  – αυτό που γράφουμε ή λέμε, αυτό είναι!
 
Υποστήριξη Πελατών: Κανείς δεν θέλει να ψάχνετε για το τι έκανε, αν κάτι έγινε λάθος κλπ και να μην έχει άμεσες και καθαρές απαντήσεις. Αν έχετε μια ερώτηση ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!
 
 
Μη χάνετε καιρό! Εγγραφείτε στο iLikeDeals.gr γρήγορα και απλά, εξασφαλίστε μεγάλες εκπτώσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που επιθυμείτε. Καλέστε τους φίλους σας! Όλοι μπορούν να απολαύσουν τις προνομιακές τιμές μας. Όλοι μαζί έχουμε την δύναμη να απολαμβάνουμε φθηνότερα!